Mizar d.o.o. je zasebno podjetje ustanovljeno leta 1990. Ukvarjamo se z izdelavo mizarskih izdelkov po naročilu za zasebne in poslovne prostore.


Z znanjem, pridobljenim z dolgoletnimi izkušnjami, s kombinacijo najsodobnejših tehnoloških postopkov in uporabo najkvalitetnejših materialov izdelujemo visoko kvalitetne izdelke primerne za najzahtevnejše naročnike.


Naša referenčna lista obsega veliko zadovoljnih naročnikov. Merilo naše uspešnosti so zadovoljne stranke, ki se vračajo k nam.VIZIJA

Želimo ohraniti stabilno podjetje in stremimo k doseganju vsakoletne trajnostne rasti. Sledimo ciljem obvladovanja dobrega razmerja med kakovostjo izdelkov in ceno.

 

POSLANSTVO 

Zavezujemo se  h kakovosti izdelkov in estetski prefinjenosti.   Z osebnim pristopom strankam ponujamo edinstvene izdelke in storitveVIZITKA

Mizar, d.o.o. Celje

Medlog 7e, 3000 Celje


Davčna št. SI60420740 (davčni zavezanec)

Matična št. 5356750000

IBAN: SI56 0510 0801 5150 034 (Abanka d.d.)

Vpis v sodni register 1.5.1990 pod št. 10160900 pri krožnem sodišču CeljeSpoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pogoje poslovanja sklepamo individualno. Po svojih najboljših  močeh si prizadevamo, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor spora ni mogoče rešiti sporazumno je za to pristojno Okrožno sodišče v Celju, saj ne priznavamo nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.